Traffic Roots Pixel
Ulkomaat Uutiset

Independent: Kannabiksen käyttö ei lisääntynyt laillistamisen myötä

Kirjoittanut Marjaanan Toimitus

Kannabiksen käyttössä ei ole tapahtunut nousua Yhdysvaltojen osavaltioissa, joissa se on laillistettu, uutisoi brittiläinen lehti Independent.

Kannabiksen käyttössä ei ole tapahtunut nousua Yhdysvaltojen osavaltioissa, joissa se on laillistettu, uutisoi brittiläinen lehti Independent.

Tutkimus on alun perin julkaistu tiedejournaali The Journal of the American Medical Associationissa. Tutkimuksessa kysyttiin 830 000:lta yli 12-vuotiaalta Yhdysvaltain kansalaiselta näiden kannabistottumuksista ennen ja jälkeen sen, kun kannabis laillistettiin osavaltiossa, jossa vastaaja asui. Tutkimustietoa kerättiin vuosina 2008-2017. Kannabiksen käytössä ei huomattu tilastollisesti merkittävää muutosta ennen ja jälkeen laillistamisen.

Tällä hetkellä kannabis on laillista 18 osavaltiossa sekä Washington D.C.:ssä. Pelkästään vuonna 2021 kannabiksen on päätynyt laillistamaan Connecticutin, New Mexicon, New Yorkin ja Virginian osavaltiot.

Eläinsuojelujärjestöt ovat tosin huomauttaneet, että laillistamisen jälkeen on tullut ilmi useampia tapauksia, joissa koira on vahingossa saanut käpälöihinsä syötäviä kannabisvalmisteita. Kannabis ja syötävien kannabisvalmisteiden muut ainesosat, kuten suklaa, voivat aiheuttaa koirilla huonovointisuutta ja myrkytysoireita.

Kannabiksen laillistaminen Yhdysvaltain liittovaltion tasolla on puhututtanut paljon viimeisen vuoden aikana, mutta toistaiseksi lakimuutoksesta ei ole vielä saatu lopullista päätöstä.

Seeds of Love – vaporisaattoreiden asiantuntija. Paras valikoima, parhaat hinnat.

Jätä kommentti