Traffic Roots Pixel
Matkailu Uutiset

Kannabisturismi kasvaa USAssa

Kirjoittanut Marjaana

Kannabiksen laillistaneissa osavaltioissa on kasvanut uusi turismin laji – Kush turismi. Erityisesti niistä osavaltioista, jossa kannabis on edelleen tiukasti laitonta, on virrannut matkailijoita laillisen kannabiksen perässä. Paikalliset yritykset ovat huomanneet tässä oivan markkinaraon ja kannabiskasvattamoihin sekä kannabista käyttäviin elintarviketehtaisiin on ryhdytty järjestämään turistikierroksia. Vierailijat ovat saaneet nähdä mm. kuinka kannabisöljyjä erotellaan kasveista, kuinka ne sitten prosessoidaan ja testataan vastaamaan asetuksia ja lopuksi, kuinka siitä valmistetaan suklaata, teetä, virvoitusjuomia tai makeisia.

“Toivottavasti matkailijat tulevat ja näkevät, että kyseessä on oikea teollisuuden ala”, sanoo Heather Gerhman Evergreen Herbalista. “Olemme saaneet erittäin positiivista palautetta tehdaskierroksesta ja vierailijat ovat olleet vaikuttuneita toiminnastamme. Monille, jotka asuvat osavaltioissa, joissa kannabis on laitonta, on ollut suuri elämys pitää käsissään pussia, jossa on täysi kilo korkealaatuista kannabista”.

Toinen suosittu kohde on ollut Dawg Star Cannabis, joka on suurehko kasvattamo. Kävijät ovat saaneet nähdä kuinka kasvatus tapahtuu sekä kuinka se käsitellään ja pakataan myyntiä varten. “Toimintamme on vieraiden mielestä todella vaikuttavaa, tuskin kukaan on nähnyt tällaisia määriä kasvatettavan kerralla”, kertoo Eli Sanders with Dawg Star Cannabiksesta. “Monilla kävijöillä on kysymyksiä, jotka ovat odottaneet vastauksia jopa vuosikymmenten ajan. Useimmat kysymykset luonnollisesti liittyvät tilanteisiin, joissa kannabista on mahdollisesti nautittu liikaa”.

Matkailijoilla on varmasti samallainen innostunut tunnelma, kuin suomalaisilla lapsilla päästessään Fazerille tehdasvierailulle.

Jos kannabisturismi kiinnostaa, lisää tieto löytyy osoitteesta Kushtourism.com.

Lähde: King5.com

Seeds of Love – vaporisaattoreiden asiantuntija. Paras valikoima, parhaat hinnat.

Jätä kommentti