Traffic Roots Pixel
Historia

Harry J. Anslinger

Kirjoittanut Marjaana

Harry Jacob Anslinger (20.5.1892 – 14.11.1975) toimi vuosina 1930 – 1962 Yhdysvaltojen huumausaineviraston pääjohtajana. Tässä asemassa hän oli pääarkkitehtina, kun kannabis demonisoitiin. Seuraavassa joitakin Harry J. Anslingerin kuuluisimpia mietteitä:

“Yhdysvalloissa on kaikkiaan 100 000 marijuanan käyttäjää ja he ovat pääasiassa neekereitä, meksikolaisia, filippiinejä ja viihdyttäjiä. Heidän saatanallinen musiikkinsa, jazz ja swing, on lähtöisin marijuanan käytöstä. Tämä marijuana saa valkoihoiset naiset etsimään seksisuhteita neekereiden, viihdyttäjien ja muiden kanssa.”

“Marijuanan vaikutuksen vuoksi neekerit katsovat valkoisia silmiin, astuvat pois valkoisen miehen varjosta ja katsovat valkoista naista toisenkin kerran.”

“Marijuana saa mutiaiset kuvittelemaan, että he ovat yhtä hyviä kuin valkoihoiset.”

“Muusikot käyttävät marijuanaa, enkä tarkoita tällä hyviä muusikoita, vaan jazzmuusikoita.”

“Minnesotan yliopiston värilliset opiskelijat juhlivat (valkoisten) naisten kanssa, polttavat marijuanaa ja saavat heidän sympatiansa kertomalla tarinoita rotuvainoista. Seurauksena on raskaudet.”

“Sitä tulee tonneittain tähän maahan – kamala myrkky, joka tuhoaa ja repii ei ainoastaan kehoa, vaan myös mielen ja sielun jokaiselta ihmiseltä, josta on tullut orja jollekin sen julmista ja tuhoavista muodoista. Marijuana on oikotie suoraan mielisairaalaan. Jos poltat marijuanasätkiä kuukauden, niin aivosi ovat enää varasto kauhistuttaville mielikuville. Hashis tekee kohteliaimmastakin miehestä murhaajan, joka murhaa vain murhaamisen ilosta, vaikka hän olisi ollut huvittunut ajatuksesta, että joku aine voisi muuttaa hänet niin täydellisesti.”

“Kunpa voisin esittää, mitä yksi pieni marijuanasätkä saa aikaan degeneroituneelle espanjankieliselle asukkaalle. Tämän vuoksi ongelma on niinkin suuri; merkittävä osa väestöstä on espanjankielisiä, useimmat älyllisesti kehittymättömiä, johtuen sosiaalisista ja rodullisista olosuhteista.”

“Marijuana on addiktoiva huume, joka aiheuttaa mielisairauksia, rikollisuutta ja kuoleman.”

“Marijuana on eniten väkivaltaa aiheuttava huume. Pääosin sitä käyttävät neekerit, meksikaanit, filippiinit ja viihdetaiteilijat.”

“Marijuana johtaa pasifistiseen ja kommunistiseen aivopesuun.”

“Jos kammottava Frankensteinin hirviö joutuisi kohtaamaan kasvokkain marijuanan kauhut, se kuolisi kauhusta siihen paikkaan.”

“Kuinka monet murhat, itsemurhat, ryöstöt, väkivaltaiset hyökkäykset, kaappaukset, murrot ja raivohulluden aiheuttamat teot se aiheuttaa joka vuosi, etenkin nuorten tekemänä, sitä voidaan vain arvella… Kukaan ei tiedä mitä tapahtuu, kun joku vie huulilleen marijuanasätkän, tuleeko hänestä iloluonteinen juhlija musiikin taivaassa, vajoaako hän elottomana sohvalle, tuleeko hänestä filosofinen pohdiskelija – vai murhaaja.”

Seeds of Love – vaporisaattoreiden asiantuntija. Paras valikoima, parhaat hinnat.

Jätä kommentti