Traffic Roots Pixel
Terveys

Kannabis ja seksi – toimiiko?

Kirjoittanut Marjaana

Kaikkihan sen tietää – liika alkoholi kasvattaa halua ja löysentää kalua. Mutta kuinka on kannabiksen suhteen – onko pelkoa lerpsahtamisesta? Vaikka suuri osa on varmasti vannomassa “luonnon oman Viagran” nimiin (myös minä), tuoreiden tutkimusten mukaan kannabis pehmentää tässä kohdin kudoksia.

Tuoreessa Playboyn artikkelissa, seksualitutkija Justin Lehmiller kertoi lukemattomista tavoista, joilla marihuana voi vaikuttaa miehen seksuaaliseen suorituskykyyn. “Yleisen käsityksen mukaan suuremmat annokset kannabiksen voi olla ongelmallista. Tutkimuksissa on todettu, että erektiohäiriön esiintyvyys on päivittäisellä marihuanankäyttäjällä kolminkertainen verrattuna niihin, jotka eivät käytä sitä ollenkaan”, hän kirjoitti.

Lehmiller kertoo, että vaikka miehet voivat väittää seksuaalisen kestävyyden kasvaneen polttamisen jälkeen, on mahdollista pilvi on vain muuttanut heidän aikakäsitystään. Joten jos mietit sitä opiskelukaveria, joka väitti kannabiksen kasvattaneen hänen kestävyyttään huippuun saakka, on todennäköistä ettei hän kuitenkaan ollut kovin suuri rakastaja. Hän oli luultavasti vain tötsyissä.

Lehmiller kirjoitti myös, että tämä päätelmä voi ollavirheellinen. “Vaikka tutkimus osoittaa, että marihuana todennäköisesti heikentää miesten seksuaalisia kykyjä, vastaus on luultavasti hieman monimutkaisempi kuin tämä”, hän kirjoitti. “Tarvitsemme paljon enemmän kovaa dataa, jotta voimme ymmärtää, miksi eri miehet raportoivat erilaisista kokemuksia seksuaalisista kyvyistä.”

Lisää luettavaa: High Times-lehden seksipalsta

Seeds of Love – vaporisaattoreiden asiantuntija. Paras valikoima, parhaat hinnat.

Jätä kommentti