Traffic Roots Pixel
Just for fun

Kannabis rynnii televisioon

Kirjoittanut Marjaana

Kannabis alkaa olla riittävän arkipäiväistä USA:ssa, jotta siitä voi tehdä komediasarjoja. Weeds näytti ensin tietä ja nyt useammalta tuotantoyhtiöltä on tulossa omat sarjansa. Big Bang Theoryn (suom. Rillit huurussa) tekijä Chuck Lorre on suunnitellut sarjaa, joka tapahtuu coloradolaisessa kannabismyymälässä. Ainakin Big Bang Theory oli niin vahvaa käsikirjoitusta, että luulisi jonkun tuotantoyhtiön tarttuvan aiheeseen.

NBC yhtiö on jo myöntänyt, että se ryhtyy julkaisemaan komediasarjaa “Buds”, joka tulee tapahtumaan myös coloradolaisessa, tarkennettuna denveriläisessä, kannabismyymälässä.  Tuottaja Adam Scottin tuotantoa ei juuri nähty aiemmin Suomessa, mutta yhdysvaltalaisilla kaapelikanavoilla niitä on esitetty paljonkin.

hollyweed

Uusin tulokas on Kevin Smithin tuottama ja käsikirjoittama “Hollyweed”, joka tulee kertomaan elämästä kannabismyymälässä, tällä kertaa Hollywoodissa Los Angelesissa. Tämän sarjan sponosreiksi on jo kerätty joukko alalla pyöriviä yrityksiä, kuten RAW paperit, G-pen vaporisaattorit ja Weedmaps verkkopalvelu.

Seeds of Love – vaporisaattoreiden asiantuntija. Paras valikoima, parhaat hinnat.

Jätä kommentti