Traffic Roots Pixel
Lukijoilta Raw Story

Lääkekoukusta pois

Kirjoittanut Vieras

“Potilas ollut vakasti masentunut ja liikkumista rajoittava nivelrikko useassa nivelessä, käyttää kannabista kivunlievitykseen”
Näin lukee uusimmassa lääkärilausunnossa.
Söin depressiolääkkeitä lähes 10 vuotta, kipulääkkeitä vielä kauemmin. Kannabista käytin tuona aikana harvoin, päihtymistarkoitukseen. Pian mulla oli kolme erilaista kipulääkettä, vatsasuojanapit toki kun jatkuva vahva lääkitys. Rauhoittavia, nukahtamislääkkeitä, uniläälkeitä. Ja lisää tuli jokaisella vastaanottokäynnillä. Pää oli koko ajan sekaisin, ajatukset yhtä puuroa. Hoida siinä jumissa sitten lapset, koti ja parisuhde.
Sattumalta sain käsiini kukkaa, jossa oli thc matalalla. Siihen paikkaan loppui unilääkkeiden syönti, hyvin pian huomasin syötyjen kipulääkkeiden määrän tipahtaneen olemattomiin. Kesti kuitenkin toista vuotta ennenkuin uskalsin jättää ssri-lääkkeet pois. Pää on kestänyt, kivut ovat, jolleivat nyt kokonaan pois, vähentyneet ainakin huomattavasti. Nyt on kulunut useita vuosia ilman mitään lääkkeitä. Mieli on virkeä joten jaksan liikkua. Kivut ovat hallinnassa joten pystyn liikkumaan. Kaikki kiitos kannabiksen. Leivon tai poltan muutaman kerran viikossa. Vaikka hyöty-haittasuhde on aika selkeä kannabiksen eduksi, silti moni leimaa minut negatiivisesti. Asenteet muuttuvat hiljakseen, myös lääkäreiden ja sosiaalialan suhtautuminen on yhä useammin neutraali tai puoltava. Olen omalta osaltani yrittänyt vaikuttaa mielipiteisiin ja linkannut tutkimuksia yms.

Suunnitelmissa on muuttaa sallivamman lainsäädännön maahan, Suomessa kun olen rikollinen ja elän jatkuvassa pelossa lasteni takia.

Seeds of Love – vaporisaattoreiden asiantuntija. Paras valikoima, parhaat hinnat.

Jätä kommentti