Traffic Roots Pixel
Lukijoilta Raw Story

Minulla on tarve päihtyä

Kirjoittanut Vieras

Oma suhteeni kannabikseen on melko suora: minulla on tarve ja halu päihtyä toisinaan. Se on sellainen pään puhdistaminen ja ajatusten siirtäminen pois arkipäiväisistä ajatuksista. Olen tehnyt sitä myös alkoholilla, kokeillut kokaiinia ja LSD:tä, mutta niillä ei ole yhtä mukavaa vaikutusta kuin alkoholilla ja erityisesti kannabiksella.

Kannabispäihtymisellä on etuna kankkusen puute ja että se avaa uusia näkökulmia asioihin. Hintakin on alkoholiin verrattuna ihan mukava. Veikkaan, että en tule milloinkaan lopettamaan kannabiksen käyttämistä. Ei sitä nytkään tapahdu joka päivä, pari kerta viikossa yleensä ja samoina iltoina saatan käydä myös oluella.

Ehkä tätä tapaa voi kutsua rentoutumiseksi. Illan päätteeksi on mukava sihauttaa vielä kerran, silloin saan mukavasti unen päästä kiinni ja aamulla herään hyvin levänneenä, ellen ole illan aikana nauttinut liian montaa olutta. Liian alkoholin käytön tuntee aina aamulla ja väitän tuntevani aamulla myös jos olen polttanut useammat paukut illan aikana. Se on sellainen ylirento olo, joka kylläkin poistuu aika nopeasti liikkelle lähdettyäni.

Seeds of Love – vaporisaattoreiden asiantuntija. Paras valikoima, parhaat hinnat.

Jätä kommentti