Traffic Roots Pixel
Kasvatus Lajikkeet Sativa

Moby Dick

Kirjoittanut Marjaana

Moby DickMoby Dick tuntuu olevan suomalaisten suosiossa – liekö syynä helppo kasvatettavuus, suuri THC-pitoisuus vai runsaat sadot. Lajike on myös hyvin vastustuskykyinen homeille, joka ei varmaan ainakaan heikennä sen suosiota.

Moby Dick on indica-painotteisen hybridin White Widow:n ja sativaisen Hazen risteytys. Siemenestä kasvatettaessa saatetaan törmätä Moby Dickin kaksijakoiseen luonteeseen – lajikkeella on kaksi fenotyyppiä. Jos risteytyksen määräävä puoli tulee Hazen suunnasta, saattaa kasvi venähtää jopa yli kolme metriseksi, kun taas hieman harvinaisempi fenotyyppi näyttäytyy selvästi indicaisempana ja silloin kasvin kokokin jää pienemmäksi. Mutta yleisesti Moby Dick arvioidaan sativapainotteiseksi suhteessa 75/25.

Tuoksunsa Moby Dick on saanut selvästi Hazelta – sitrus esiintyy voimakkaasti, vaikka kasvi ei niin kovin voimakastuoksuinen olekaan, mikä sekin lisää suosiota kasvattajien keskuudessa.

Lääkinnällisesti Moby Dick sopii stressin, ahdistuksen ja masennuksen torjuntaan. Vaikutus muuten on euforinen ja rentouttava.

Seeds of Love – vaporisaattoreiden asiantuntija. Paras valikoima, parhaat hinnat.