Traffic Roots Pixel
Santa Maria

Pilvessä, pössyissä, pajareissa (Oh so high just because 420)

Kirjoittanut Santa Maria

Näin tätä kirjoitan. Yhden jointin ja bongipesällisen verran pörisee päänupissa 420 kunniaksi. Telkkarista tulee Kalpa-Tappara, tokikin netin yli kun näin Espanjassa ollaan. Olo on vallan rento, jääkiekko mielenkiintoista (ihan vaan siksikin kun Kalpa ansaitsee voiton) ja pää täynnä ajatuksia. Tarvitaan vain yksi sana ja ajatus on omilla raiteillaan, josta se palaa tai sitten ei. Yleensä ei. Vaikka kuinka yrittäisit pinnistää ja punnertaa, et saa edeltävästä ajatuksesta kiinni, koska se on vain kadonnut jonnekin. Tämäkin on muuten varmaan lajikekohtaista, tämä muistin pätkiminen. Mehän emme käyttämistämme lajikkeista tiedä mitään, koska meidän vihreä hankitaan “katukaupasta, siltä epäilyttävän näköiseltä tummahipiäiseltä mieheltä”. Tai näin asia varmaan kuvattaisiin Suomessa.

Minkälainen on muuten perus pilvenpolttajan profiili? Kertokaa minulle, haluan tietää. Millaisia ihmisiä sieltä lukijoista löytyy? Löytyykö löysä pipo Jamaikan väreissä? Bob Marleyn cd? Ja hyvänen aika -RASTAT?!?! Vetelä olemus? Ikuisen työnvieroksujan katse?

Itse en täytä yhtään nousta ennakkoluuloista. No okei, on mulla kannabiksen lehdellä kuvioitu tuhkis, mut siinä se. Olen kuulemma kaikkea muuta kuin “profiiliin sopiva”. En sentään mummo kuten Briteissä. Tosin, mummojen vois olla hyväkin pajauttaa välillä. Oikenis selkä ja tulis iloa elämään.

Peace and love, over and out, päätän raporttini täältä tähän.

Seeds of Love – vaporisaattoreiden asiantuntija. Paras valikoima, parhaat hinnat.

Jätä kommentti