Traffic Roots Pixel
Kasvatus Lajikkeet

Tuottoisimmat kannabislajikkeet

Kirjoittanut Marjaana

Suomessa erityisesti kannattaa panostaa tuottoon, jos aikoo kasvattaa itselleen kannabista. Koska naapurikyylät ja muut nenäänsä toisten asioihin tunkevat henkilöt ovat innoissaan, jos pääsevät jotenkin rokottamaan toisten sisäpuutarhaharrastusta. Siemeniä ei kannata ostella umpimähkään ja jos tässä mielessä aikoo lakia rikkoa, kannattaa se tehdä tuottoisasti, jotta teltassa ei jatkuvasti tarvitse olla valot pöhöttämässä.

Ottamatta kantaa sen paremmin erilaisiin kikkoihin kasvatusmetodin, ravinteiden, valaistuksen ja muihin teknisiin seikkoihin, seuraavassa on lista kymmenestä hyvin tuottavasta lajikkeesta:

1. White Widow

Tämä lajike on erityisen tunnettu korkeiksi kasvavista kasveista, runsaasta hartsituotannosta ja vastustuskyvystään tuholaisia ja tauteja vastaan. White Widow on hybridilajike, joka toimii erityisen hyvin sisäpuutarhoissa.

2. Big Bud

Tämä lajike on tunnettu poikkeuksellisen suurikokoisista kukinnoistaan ja siksi tästä lajikkeesta on helppo saada tuottoisa sato.

3. Northern Lights

Northern Lightsin tiedetään tuottavan johdonmukaisesti suurehkoja satoja korkealaatuista kannabista, joten se on suosittu valinta niiden kasvattajien keskuudessa, jotka etsivät luotettavaa ja runsassatoista lajiketta.

4. Blueberry

Tällä lajikkeella on hyvä maine, kun puhutaan runsaskukkaisista sadoista. Tämän vuoksi se on myös erittäin suorittu lajike harrastukseen vihkiytyneiden kasvattajien keskuudessa.

5. Critical Kush

Runsaat sadot sekä tuoksuvat ja maukkaat kukinnot ovat niiden mielessä, jotka panostavat lajikkeeseen nimeltä Critical Kush. Ainoa ongelma on, että lajike ei ole niitä kaikkein helpoimpia kasvatettavia. Kokeneet kasvattajat tietävät, että Critical Kush saattaa altistua homeelle ja kasvitaudeille liiallisen kastelun vuoksi.

6. Purple Trainwreck

Purple Trainwreck on puolestaan helppohoitoinen hybridilajike, joka tunnetaan erityisesti tuottoisista sadoista. Siinä on tämän lajikkeen suosion salaisuus.

7. Jack Herer

Herra Kannabiksen mukaan nimetty lajike ei liene niitä helpoimpia kasvatettavia, mutta onnistumisen myötä saatava palkkio on tavoittelemisen arvoista.

8. Blue Dream

Blue Dream on nopeakasvuinen lajike, joka tuottaa raskaita kukintoja.

9. Cheese Quake

Muista tässä esitellyistä lajikkeista poiketen, Cheese Quake menestyy ehkä paremmin ulkokasvatuksessa. Sopii niille, joilla on mahdollisuus pitää kesällä omaa pientä peltoa.

10. Super Silver haze

Klassikkolajike, joka kasvaa hyvin mittaa ja tuottaa runsaita satoja. Eräs tuottoisimmista lajikkeita.

Seeds of Love – vaporisaattoreiden asiantuntija. Paras valikoima, parhaat hinnat.

Jätä kommentti