Traffic Roots Pixel
Indica Kasvatus Lajikkeet

White Rhino

Kirjoittanut Marjaana

Luottopuutarhurilta tuli juuri uusi sato, jossa tällä kerralla oli mukana minulle yksi uusi lajike – White Rhino. Lajike sellaisenaan ei ole mikään uutuus, pikemminkin oman lajiketyyppinsä klassikko, mutta itselleni ainakin ensimmäinen testi tietoisesti juuri tästä lajikkeesta.

White Rhinon kukinnoissa on selkeästi erottuva valkoinen väri.

White Rhinon kukinnoissa on selkeästi erottuva valkoinen väri.

White Rhinon taustasta liikkuu netissä hieman erilaisia juttuja, joita yhdistää lähinnä selkeä sukulaisuus tunnettuun hybridiin, White Widow’hin. White Widow on antanut kukinnoille selkeästi erottuvan valkean värinsä, mutta perimän muut taustatekijät ovatkin sitten hieman hämärän peitossa – ikäänkuin lapsi, jonka toisesta vanhemmasta ei ole juuri tietoa tai ehdokkaita voi olla monta. Oma veikkaukseni aiheesta on, että samaan aikaan on ollut kehitteillä lukuisia samankaltaisia lajikkeita, jossa on haluttu saada White Widow’n parhaat puolet risteytymään jonkin toisen lajikkeen kanssa.

Indica/Sativa -suhteesta liikkuu hieman erilaista tietoa, johtuen varmaan myös erilaisista taustoista. Sativaisimmat luonnehdinnat ovat olleet 60/40 Indican hyväksi ja toisessa laidassa suhteeksi on arvioitu 90/10 Indican hyväksi. Oma veikkaukseni on 75/25 – 80/20 Indican hyväksi ja perustelen sitä sillä, että White Widow on jo itsessään hybridi, jonka suhteeksi on arvioitu joko 50/50 tai sitten 60/40 Indican hyväksi. Tuollaisen kasvin jos risteyttää puhtaan Indican kanssa, suhteet pienen matematiikan avulla saadaan juuri tuonne mainitsemieni lukemien suuntaan.

White Rhino tunnetaan kohtalaisen korkeasta THC pitoisuudesta ja jumittavasta ominaisuudesta. Tämän vuoksi se on yksi parhaista lääkkeistä juuri unettomuuden hoitoon. Jos sitä ottaa liian aikaisessa vaiheessa iltaa, saattaa löytää itsensä sohvan pohjalta miettimässä maailman menoa. Yön lähestyessä sopivat hatsit tätä kutsuu herkästi Nukku-Matin vierailulle. Itselleni se antoi kyllä hyvät ja sikeät yöunet, vaikka itse en juurikaan unettomuudesta kärsi. Mutta vaikka surffailin juuri läppärin kanssa, ei sen sininen valo kuitenkaan riittänyt virkistämään minua, vaan tällä kerralla White Rhino voitti erän selvästi.

Hajussa ja maussa ei ollut mitään ihmeellistä – yrttimäinen, ehkä häivähdys sitruunaa, mutta yhteys Wihite Widow’hin oli mielestäni selkeä (samassa lastissa tuli purkki White Widow’ta myös, joten vertailu oli melko helppoa). Vaporisaattorissa 200 °C ei tuonut maustakaan mitään erityistä esille, perusnurtsia, ei mitenkään taivaallista, muttei pahaakaan. Vaikutus nousi hitaasti, kuten vapon kanssa yleensäkin. Olo oli hyvin rento, mutta ei sekava, mutta nukuttava vaikutus oli selkeä.

White Rhino tunnetaan helposti kasvatettavana lajikkeena, joka antaa myös sisällä hyvän sadon. Kasvatusaikana pidetään yhdeksää viikkoa, mutta yhdellä extra viikolla kuulemani mukaan saadaan kukkiin lisää potkua.

Seeds of Love – vaporisaattoreiden asiantuntija. Paras valikoima, parhaat hinnat.

Jätä kommentti