Traffic Roots Pixel
Politiikka

Legalize it-meemi

Kirjoittanut Marjaana

On korkea aika tulla ulos kaapista ja kertoa kaikille kuillekin, että kannatatte kannabiksen vapauttamista. Ilman, että suurempi joukko tulee kerralla kaapista, ei muutosta tule tapahtumaan. Monet teistä on mukana kannabista käsittelevissä Facebook-ryhmissä ja selvästi kaipaatte muutosta lakiin kannabiksen osalta. Tämä ei tule tapahtumaan itsestään, se muutos on vain tehtävä itse, sillä unelmat eivät toteudu, mutta tavoitteet saavutetaan. Lakimuutos kannabiksen laillistamiseksi ei tule tapahtumaan huomenna tai ensi viikolla – hyvä jos edes ensi vuonna. Meidän täytyy saada riittävän suuri joukko liikkeelle ja näkymään, siten että se herättää myös median mielenkiinnon.

Tuo ylläoleva artikkelikuva on Facebook-mitoitukseen sopiva kansikuva. Ehdotan meemiksi sellaista, että jokainen rohkea kaapista ulos tuleva kopioi itselleen tuon kuvan ja asettaa sen kansikuvakseen, pitäen sitä siinä ainakin pari viikkoa. Ja kertokaa kavereille myös, että myös he voisivat kertoa mielipiteensä julki ja laittaa tuon kansikuvakseen.

Ne, jotka pohtivat mahdollisia haittoja, ei teidän tarvitse itse kannabista käyttää (tai ainakaan tunnustaa sitä) jos kannatatte sen laillistamista. Mutta ole mukana muutoksessa ja valmistaudu osaltasi tekemään historiaa. Suuri yleisö ja viranomaiset on saatava tajuamaan, että kannabis halutaan lailliseksi.

Lataa Legalize it Facebook kansikuva itsellesi tästä.

Seeds of Love – vaporisaattoreiden asiantuntija. Paras valikoima, parhaat hinnat.