Traffic Roots Pixel
Kulttuuri

Mike Tyson avoimena: “Minun olisi kannattanut polttaa kannabista, kun vielä ottelin”

Kirjoittanut Marjaanan Toimitus

Urheilulegenda Mike Tyson avasi hiljattain haastattelussa Yahoo! Financelle suhdettaan kannabikseen – ja totesi, että hänen olisi kannattanut käyttää yrttiä koko uransa ajan, ryypiskelyn sijasta:

“Elämäni oli kammottavaa, en ollut kontrollissa. Taistelin kaikkien kanssa. Jos joku kysyi nimikirjoitustani, saatoin iskeä heitä naamatauluun.

Olin aivan sekaisin, ja sitten kun lopetin urani, aloinkin polttamaan [kannabista].

Ja mikä virhe se oli – minunhan olisi kannattanut polttaa koko urani ajan.

Minun olisi kannattanut polttaa, kun vielä ottelin, koska se asettaa minut tähän erilaiseen mielentilaan. Olen hyvin rentoutunut – ja mitä rennompi olet, sitä parempi taistelija olet, ainakin minun tapauksessani.”

Tyson tuli nyrkkeilyuransa aikana tunnetuksi pelottavana ja häikäilemättömänä vastustajana. Hän sai myös mittavan määrän rikostuomioita ja oli 90-luvulla asetettuna kilpailukieltoon. Toisaalta häntä pidetään eräänä kaikkien aikojen lahjakkaimmista nyrkkeilijöistä.

Toisessa antamassaan haastattelussa Tyson viittasi myös lopettaneensa opiaattipohjaisten lääkkeiden käytön välittömästi, kun kannabis tuli mukaan hänen elämäänsä:

“Olin opiaattien käyttäjä suurimman osan elämästäni. Olen bipolaarinen – olen tripolaarinen – olen maanisdepressiivinen. Olen kaikkia näitä kirottuja asioita. Joten käytin kaikkia näitä lääkkeitä ja vointini muuttui vain huonommaksi. Tulin lihavaksi, tulin zombiksi.

Käänsin elämäni ympäri, aloitin [kannabiksen] polttamisen, enkä enää käyttänyt opiaatteja. Menetin 20 liikakiloa! Elämäni suunta kääntyi kokonaan ja siksi kerron tästä nyt.”

Tyson joutui nyrkkeilyuransa aikana ongelmiin kannabiksen vuoksi

Tyson otteli vuonna 2000 puolalaista Andrew Golotaa vastaan. Tyson voitti ottelun Golotan luovutettua toisen erän jälkeen, mutta tulos diskattiin, koska Tyson ei ollut suostunut huumetesteihin ennen ottelua. Jälkeenpäin otetussa testissä paljastui hänen käyttäneen kannabista. Nyrkkeilijä joutui maksamaan 200 000 dollarin sakot ja ottelun tulos julistettiin ratkaisemattomaksi. WeedMapsin haastattelussa vuonna 2019 Tyson kertoi olleensa pilvessä ottelun aikana:

“Käytin sitä yhdessä ottelussa [Andrew Golotaa vastaan]. Hyvä ottelu, hyvä tulos, tunsin oloni hyväksi, kaikki oli oikein hyvin.”

Entinen nyrkkeilyn raskaan sarjan mestari on nykyään menestyvä kannabisyrittäjä

Vuonna 2016 sai alkunsa Tyson Holistic, joka on keskittynyt CBD-pohjaisiin hyvinvointituotteisiin – ja kaksi vuotta myöhemmin perustettiin Tyson Ranch, joka toimittaa korkealaatuista kannabista kalifornialaisille myyntipisteille.

Tyson Ranch tuottaa The Toad -lajiketta, joka on nyrkkeilijälegendan mukaan hänen suosikkinsa. Kyseessä on indicavoittoiseksi mainittu Chemdawg OG:n (Chem D x OG Kush) ja GSC:n (OG Kush x F1 Durban) risteytys, jonka kerrotaan tuottavan sekä psykedeelisen että voimakkaan unettavan vaikutuksen.

Tysonilla on oma Hotboxin’ with Mike Tyson -podcastinsa, jossa kannabis on vahvasti läsnä. Hän on ollut myös mukana lanseeraamassa menestyksekästä Dwiink-brändiä, joka tuottaa kannabidiolia sisältäviä hyvinvointijuomia.

Tyson on kertonut podcastissaan käyttävänsä sisäpiirinsä kanssa ranchin kannabistuotteita “noin neljänkymmenen tuhannen dollarin edestä joka kuukausi”. Tämä on kuitenkin vain pieni siivu yhtiön tuotosta, joka lähentelee jo kuukausittain miljoonaa dollaria.

Hiljattain myös julkistettiin uusi brändi, joka kantaa nimeä Tyson 2.0. Brändi tuo markkinoille “täyden spektrin kannabiksen kukintoa, kannabistiivisteitä ja syötäviä” toimittaen niitä ympäri USA:ta, ja se on hankkinut toiminnalleen jo seitsemän miljoonan dollarin rahoituksen. Sen ennustetaankin nousevan nopeasti kannabiksen superbrändiksi.

Seeds of Love – vaporisaattoreiden asiantuntija. Paras valikoima, parhaat hinnat.

Jätä kommentti