Traffic Roots Pixel
Uutiset Viihde

5 joululahjaideaa yrttien ystävälle

Kirjoittanut Marjaanan Toimitus

Joulu tulee, oletko valmis? Vuosittainen lahjaralli voi tuottaa toisinaan päänvaivaa, joten listasimme 10 loistavaa lahjaideaa yrttien ystävälle. Artikkeli on tehty kaupallisessa yhteistyössä Seeds of Loven kanssa.

1. Laadukas grinderi helpottaa jauhamista

Grinderit jäävät usein muiden välineiden varjoon, vaikka hyvä yrttimylly on todellisuudessa välineistön kulmakivi. Unohda akryyliset kertakäyttögrinderit ja panosta kunnolliseen vehkeeseen. Miten olisi esimerkiksi laadukas ja pitkäaikainen QuickGrinder V3, jota on kehuttu muun muassa maailman parhaaksi grinderiksi?

Laadukas grinderi jauhaa yrtit tasaisen hienoksi. Quick Grinder V3 35€, Seeds Of Love

Osta täältä >>

2. Säilytä yrtit tyylillä

Laadukkaassa ja hajutiiviissä säilytysratkaisussa yrtit pysyvät hyvänä pidempään, eikä niiden tuoksu leviä ei-haluttuina hetkinä paikkoihin, joihin et tuoksua halua. Zeron laadukkaat säilytyslaukut ovat huomaamattoman tyylikkäitä, ja niissä on aktiivihiilivuoraus, joka estää hajuja siirtymästä ympäristöön.

Aktiivihiilivuoraus pitää hajut kurissa. Zero Stefano säilytyslaukku 40€, Seeds of Love

Osta täältä >>

3. Kirjalla ei koskaan mene mönkään

Anna läheisellesi hyvää luettavaa joululomalle. Psykiatri Marja Vihervaaran ja tutkija Aleksi Huplin kirja Lääkekannabis – Tiedettä ja tosielämän tarinoita on saanut osakseen paljon kiitteleviä puheenvuoroja rohkeasta avauksestaan lääkekannabiksen hyötyjen suhteen.

Marja Vihervaara & Aleksi Hupli: Lääkekannabis – Tiedettä ja tosielämän tarinoita 32,90€, Seeds of Love

Osta täältä >>

4. Vaporisaattori säästää rahaa ja keuhkoja

Terveystietoinen fytoterapianautiskelija arvostaa varmasti laadukasta vaporisaattoria. Yrttihöyrystin säästää niin yrttiä kuin keuhkojakin, sillä höyrystettävä materiaali ei haihdu savuna ilmaan, vaan toivotut ainesosat päätyvät puhtaana höyrynä sinne minne pitääkin. XMax FOG Pro on paranneltu versio mainetta niittäneestä FOG-mallista. Nyt suositussa täyskonvektiovaporisaattorissa on portaaton lämmönsäätö ja digitaalinen näyttö.

Varmaa laatua edulliseen hintaan. XMax FOG Pro 139€, Seeds of Love

Osta täältä >>

5. Tyylikäs ja mukava vaatekerrasto lämmittää

Aikuisena sitä osaa arvostaa myös pehmeitä paketteja. Talven tullen sopii päähän laadukas hamppulangasta neulottu Seeds of Love -pipo.

Hamppupipo lämmittää päätä ja säästää luontoa. Hemp Beanie 24,50€, Seeds of Love

Osta täältä >>

Seeds of Love – vaporisaattoreiden asiantuntija. Paras valikoima, parhaat hinnat.

Jätä kommentti