Traffic Roots Pixel
Politiikka Uutiset

DEA siirtää fokustaan pois kannabiksesta

Kirjoittanut Marjaana

DEA:n uusi johtaja Chuck Rosenberg ilmoitti viraston siirtävän fokustaan pois kannabiksen käyttäjistä ja myyjistä. Vielä jokin aika sitten, ensimmäisissä lausunnoissaan Rosenberg “ei ollut varma, onko heroiini vaarallisempaa kuin kannabis”. Nyt tuoreessa lausunnossaan hän tähdentää DEA:n jatkossa kehittävän päihteiden luokittelua, uudelleen luokittelua ja luokituksien poistamiseen, niiltä aineilta, joita ei enää lasketa huumeiksi.

DEA:n uusi kanta on linjassa monien osavaltioiden kantaan kannabiksen suhteen, joidenkin laillistaessa kannabiksen käytön myös viihdemielessä sekä yleinen rangaistuskäytäntöjen lieventyminen kannabisrikoksita.

DEA:n edellinen johtaja Michele Leonhart vetäytyi tehtävästään, kun virasto joutui negatiiviseen julkisuuteen agenttien osallistuttua huumekartellien kustantamiin juhliin. Leonhartin näkemys kannabiksesta poikkesi vahvasti yleisestä mielipiteestä ja hän puolusti kannabiksen kuulumista vaarallisimpien huumeiden listalle.

Viraston uusi linja on hyvä uutinen kaikelle kannabikseen liittyvälle, mutta matkaa kieltolain päättämiseen kuitenkin on vielä matkaa.

Lähde: Counter Current News

Seeds of Love – vaporisaattoreiden asiantuntija. Paras valikoima, parhaat hinnat.

Jätä kommentti