Traffic Roots Pixel
Uutiset

Floridassa 87% kannattaa laillistamista

Kirjoittanut Marjaana

Suuri enemmistö floridalaisista kannattaa lääkekannabiksen laillistamista. Quinnipiac Universityn tekemän kyselyn mukaan peräti 87% floridalaisista kannatti lääkekannabiksen sallimista, sikäli kun kannabis on lääkärin määräämää ja lääkinnällisiin tarkoituksiin. Hieman yli puolet kannatti kannabiksen laillistamista säänteltyyn ja verotettuun viihdekäyttöön.

Vaikka floridalaiset suhtautuivatkin kyselyssä kannabikseen näinkin liberaalisti, vain seitsemän prosenttia vastanneista sanoi varmasti kokeilevansa kannabista, jos se olisi laillista. Todennäköisen kokeilun kannalla 19% floridalaisista. Kaksi kolmasosaa vastanneista väitti, etteivät he käyttäisi kannabista, vaikka se olisi laillistakin.

Quinnipiac Universityn tutkimuslaitos on tehnyt vastaavat kyselyt myös Ohiossa sekä Pennsylvaniassa ja molemmissa osavaltioissa saadut tulokset ovat olleet samankaltaisia Floridan kanssa – molemmissa noin 90% vastaajista on ollut lääkekannabikseen positiivisesti suhtautuvia.

Floridassa miehet suhtautuivat naisia positiivisemmin kannabiksen laillistamiseen ja ei kai liene yllätys, että nuoremmat ikäluokat olivat enemmän laillistamisen puolella. Ikä luokassa 25-34 peräti 66% kannatti myös viihdekannabiksen vapauttamista ja ikäluokassa 35-44 vapauttamista kannatti vielä 52%. Vanhimmat ikäluokat odotetusti suhtautuivat kaikkein negatiivisimmin kannabikseen, 65 vuotta täyttäneistä 56% kannatti täyskieltoa.

Lähde: The Daily Caller

Seeds of Love – vaporisaattoreiden asiantuntija. Paras valikoima, parhaat hinnat.

Jätä kommentti