Traffic Roots Pixel
Terveys Ulkomaat Uutiset

Kanadalaisyhtiölle lupa tuottaa lääkekannabista Saksassa

Kirjoittanut Marjaana

Kanadalainen Aurora, eräs maailman suurimmista laillisen kannabiksen tuottajista, on saattanut päätökseen neuvottelunsa Saksan kannabisviraston (Bundesinstitut für Arzneimittel und Medizinprodukte BfArM) kanssa lääkekannabiksen tuottamisesta Saksassa.

Nyt allekirjoitetun sopimuksen myötä Aurora käynnistää toukokuussa 2019 rakennusprojektin, jonka seurauksena itäisessä Saksassa sijaitsevaan Leunan kaupunkiin nousee sisäkasvatuslaitos, jossa on tarkoitus kasvattaa Saksan markkinoille lokakuusta 2020 alkaen vähintään neljä tonnia lääkelaatuista kannabista ensimmäisen neljän vuoden jakson aikana. Lupaa tultaneen laajentamaan toiminnan edistyessä.

Aurora on tällä hetkellä eräs suurimmista kannabista tuottavista yrityksistä maailmassa. Sen tuotantolaitosten yhteenlaskettu kapasiteetti on hieman yli 600 tonnia kannabista vuodessa ja se toimittaa tuotoksiaan 24 maahan.

Aurora on kannabisteollisuuden suuria nimiä ja se omistaa kokonaan tai merkittävän osan monista alan tarkeistä yrityksistä – MedReleaf, CanvasRX, Peloton Pharmaceutical, Aurora Deutschland, H2 Biopharma, Urban Cultivator, BC Northern Lights, Larssen Greenhouses, CanniMed Therapeutics, Anandia Labs, HotHouse Consulting, MED Colombia, Agropro, Borela, and ICC Labs. Tämän lisäksi Aurora on ostanut viimeaikoina lukuisia alan toimijoita.

Aiheesta kirjoitti New Cannabis Ventures.

Seeds of Love – vaporisaattoreiden asiantuntija. Paras valikoima, parhaat hinnat.

Jätä kommentti