Traffic Roots Pixel
Ulkomaat Uutiset

Nainen pidätettiin FB-livessä tapahtuneen jointin käärinnän vuoksi

Kirjoittanut Marjaanan Toimitus

Nainen pidätettiin useista huumerikoksista sen jälkeen, kun viranomaiset saivat Facebook Liven aikana nimettömän vihjeen, että hän valmistautui polttamaan kannabista.

Noin kello 9.15 viime torstaiaamuna Columbus Countyn sheriffin toimistolle ilmoitettiin, että Candace Keene, 33, valmisteli kannabista poltettavaksi suorassa Facebook-lähetyksessä, sheriffin toimiston tiedotteen mukaan.

Candance Keenen Facebook-tilin perusteella hän on alaan melko vihkiytynyt harrastaja, joka ei peittele mieltymyksiään yleisöltä. Luonnollisesti hän on myös kertonut pidätyksestään FB-tilinsä kautta.

“Poliisit tarkastivat sosiaalisen median tilin ja pystyivät tarkkailemaan videota”, laitoksen tiedottaja kirjoitti tiedotteessa. “Poliisit menivät Candace Keenen kotiin ja puhuivat hänelle videolla näkyvistä huumeista, joiden näkymistä hän ei kiistänyt.”

Tutkijat löysivät kotietsinnässä määrittelemättömiä määriä kannabista ja reseptilääkkeitä, jota ei ollut määrätty Keenelle.

Keene vietiin poliisivankilaan, ja häntä syytettiin hallussapidosta, jonka tarkoituksena oli valmistaa, myydä tai toimittaa luettelon VI mukaista huumausainetta, huumetarvikkeiden hallussapidosta ja valtion omaisuuden vahingoittamisesta.

“Haluamme kiittää kansalaisia, jotka ilmoittavat meille huumerikoksista riippumatta siitä kuinka suuria tai pieniä on kyseessä”, kerrottiin poliisin tiedotteessa. ”Pohjois-Carolinassa kannabis on laitonta ja meillä on velvollisuus noudattaa kaikkia lakeja mielipiteistä riippumatta. Olemme ottaneet talteen kannabista, joka on sisältänyt fentanyyliä ja muita tappavia huumeita ja huumeita.”

Toistaiseksi ei ole tiedossa, että Suomessa olisi tapahtunut vastaavaa, vaikka meilläkin aika monet ovat esitelleen poltteluvideoitaan Facebookissa.

Seeds of Love – vaporisaattoreiden asiantuntija. Paras valikoima, parhaat hinnat.

Jätä kommentti