Traffic Roots Pixel
Uutiset

Uber alkaa kuljettaa kannabista – jäljittelee hittisarja High Maintenancea

Kirjoittanut Marjaana

HBO:n jakelema kulttisarja High Maintenance kertoo fillarilähetistä, joka kuljettaa pyöräillen kannabista asiakaskunnalleen eri puolille New Yorkia. Nyt taksiyhtiö Uber on pyrkimässä samoille apajille tytäryrityksensä ruokalähettipalvelu Uber Eatsin avulla.

Aivan High Maintenancen tasolle ei Uber Eats aivan yllä, nimittäin kannabista ei suinkaan kanneta kotiin saakka, vaan tiettyihin kannabiksen myyntiin erikoistuneen Tokyo Smoken myymälöihin noudettavaksi. Palvelu on avattu vasta Kanadan suurimman provinssin Ontarion alueella.

Uber Eats on hakenut uusia toimintamuotoja hyvin aktiivisesti. Kannabiksen kotiinkuljetusta harkitaan myös USA:n puolella, jossa yrityksellä on jo kokemusta alkoholituotteiden kotiinkuljetuksesta. Aivan ongelmitta ei palvelu ole toiminut alkoholin kanssa ja osassa toimituksia ei ole asiakkaiden ikää tarkistettu lainkaan.

Suomessa on TOR-verkon kautta voinut jo pitkään tilata kannabista ja muita laittomia päihteitä jopa kotiinkuljetuksella ja alkoholin kotiinkuljetuksesta löytyy mm. Facebookissa ryhmiä, joista voi tilata alkoholijuomia kellonajasta riippumatta.

Seeds of Love – vaporisaattoreiden asiantuntija. Paras valikoima, parhaat hinnat.

Jätä kommentti