Traffic Roots Pixel
Mielipide

Alkoholiteollisuus kauhuissaan kannabiksesta – syystäkin

Kirjoittanut Marjaana

Kannabiksen vapautumisen edetessä USAn eri osavaltioissa, on alkoholiteollisuus havahtunut sen kohtaamaan kilpailuun. Kannabisteollisuus kasvaa hyvää vauhtia, että alkoholiteollisuus on asiasta jo huolissaan.

Monet ovat huomanneet, että kannabis on hyvä ja vähemmän haitallinen vaihtoehto alkoholille ja monet ovat vaihtamassa tuoppinsa ja shottinsa sätkiin, piippuihin ja vaporisaattoreihin.

USAn Panimoteollisuus liiton mukaan, alan liikevaihto on vuodessa yli sata miljardia dollaria. Kannabis ei ole vielä lähelläkään noita lukemia, mutta sen yleistyessä osavaltioiden laillistaessa kannabiksen viihdekäytönkin, on kasvuvauhti myös sen mukainen. Kannabikseen siirtyvät huomaavat nopeasti sen olevan alkoholia parempi vaihtoehto.

Alkoholi on syynä aika moneen kuolemaan vuosittain. Alkoholiperäisiin tauteihin ja alkoholimyrkytykseen kuoli 1841 henkeä vuonna 2014 (Tilastokeskus). Sattumoisin kannabiksen aiheuttamia kuolemia ei edes yritetä tilastoida, lähinnä niiden puutteen vuoksi.

Alkoholin tiedetään aiheuttavan syöpää, kun kannabiksesta on muodostumassa merkittävä lääke syöpää vastaan. Alkoholi myös lihottaa – tiedättehän “kaljamahan”. Yhdessä oluessa voi olla jopa 150 kaloria, kun kannabiksen tiedetään laihduttaneen ihmisiä. Paras kannabiksen puolesta puhuja alkoholia vastaan, on krapula. Alkoholin nauttiminen saa aikaan helposti myrkytystilan, jonka tunnemme krapulana. kannabiksen käyttäjä puolestaan herää aamulla virkeänä.

Tässä oli vain joitakin esimerkkejä, miksi kannabis on parempi vaihtoehto kuin alkoholi. kannabistutkimuksen lisääntyessä, kannabiksesta löytyy varmasti paljon uusia terveyteen vaikuttavia ominaisuuksia. Vaikka alkoholiteollisuudella onkin suuri etumatka, kasvavat kannabismarkkinat niin nopeasti, että siitä tulee vielä kova kilpailija alkoholille.

Seeds of Love – vaporisaattoreiden asiantuntija. Paras valikoima, parhaat hinnat.

Jätä kommentti