Traffic Roots Pixel
Uutiset

Maailman ensimmäinen kannabisostari

Kirjoittanut Marjaana

Mikäli asiat sujuvat kuin Strömsössä, pitäisi maailman ensimmäisen kannabisostarin avautua keväällä Trinidadin kaupungissa Coloradossa. Mistään Ideaparkista ei ole vielä kyse, mutta viisi myymälätilaa kokonaisuudessa tulee olemaan.

Tämän pienoisostarin takana on kaksi paikallista yrittäjää, Chris Elkins ja Sean Sheridan: Elkins ja Sheridan ovat selvittäneet luvat kaupungilta ja saaneet vihreätä valoa projektilleen. He ovat ostaneet Trinidadin keskustasta kaksikerroksisen liiketalon ja odottavat enää kaupunginvaltuuston päätöstä asiasta.

c1

Tuleeko tähän maailman ensimmäinen kannabisostari?

Yrittäjät ovat varmoja, että tästä kompleksista tulee taloudellinen piristysruiske kaupungin taloudelle ja matkailulle. Elkinsin ja Sheridanin mukaan paikalliset asukkaat kannattavat ideaa, mutta vastustajiakin toki löytyy. Idean vastustajien mielestä tällainen keskittymä tulee keräämään asunnottomia ja irtolaisia.

Vaikka paikalliset asukkaat suhtautuvat projektiin hyvin eriävin mielitein, katsovat Elkins ja Sheridan luottavaisena tulevaisuuteen. Onhan viidestä liiketilasta jo neljä varattu.

Lähde: Cannasos.com

Seeds of Love – vaporisaattoreiden asiantuntija. Paras valikoima, parhaat hinnat.

Jätä kommentti