Traffic Roots Pixel
Ulkomaat Uutiset

Coloradon poliisilla ongelmia salakuljettajien kanssa

Kirjoittanut Marjaana

Coloradon poliisivoimille on syntynyt uudenlainen ongelma kannabiksen salakuljettajien kanssa. Tuskin kukaan ei enää yritä tuoda osavaltioon laitonta kannabista, vaan nyt on ongelmana Coloradossa laittomasti kasvatetun kannabiksen salakuljetus toisiin osavaltioihin. Viime viikon torstaina liittovaltion poliisi teki ratsian paikallisten poliisivoimien kanssa useisiin varastorakennuksiin, joissa kasvatettiin kannabista ilman osavaltion lupaa. Saaliiksi poliisi sai runsaasti kuljetusvalmista kannabista ja kasvatusvälineitä. Ratsioiden yhteydessä pidätettiin 40 henkilöä.

Viranomaisten mukaan kyseessä on uusi huumerikollisuuden ala, jossa yritetään jopa laillisesti kasvatettua kannabista salakuljettaa sellaisiin osavaltioihin, joissa kannabis on edelleen laitonta. Näissä osavaltioissa salakuljettajat pystyvät myymään tuotteensa jopa kaksi kertaa korkeammalla hinnalla kuin Coloradossa. Vuoden kestäneet tutkimukset saivat alkunsa, kun kasvatuspaikkojen lähellä asuneet valittivat voimakkaasta kannabiksen hajusta, vaikka lähiseudulla ei ollut ensimmäistäkään laillista kasvattamoa.

Suuri osa ratsioiden yhteydessä pidätetyistä oli kotoisin jostain toisesta osavaltiosta kuin Coloradosta. Eräässä kohteessä pidätetyiksi joutui 12 vastikään Floridasta Coloradoon muuttanutta kuubalaistaustaista henkilöä.

Seeds of Love – vaporisaattoreiden asiantuntija. Paras valikoima, parhaat hinnat.

Jätä kommentti