Traffic Roots Pixel
Uutiset

Kolme hyvää Youtube-kanavaa plus yksi

Kirjoittanut Marjaana

Youtubessa on paljonkin hyviä videoita aiheesta, mutta niitä kukaan jaksa käydä yksitellen läpi. Helpompaa on löytää aihepiiristä hyviä kanavia ja sitten seurata niiden julkaisuja.

Keräsin omista suosikeistani kolme hyvää kanavaa, jotka ovat kaikki mielestäni opettavaisia, ajatuksia antavia ja myös viihdyttäviä. Hyviä suomenkielisiä kanavia en ole vielä löytänyt, joten pitäisiköhän ryhtyä tehtailemaan?

 1. Green House Seeds
  Hollantilainen siementukku ja tuottaja, joka on levittänyt toimintaansa jo ravintoloiden puolelle. Hallitsee kannabisbisneksen alusta loppuun ja on tosiaan yksi keskeisistä siemenpankeista maailmalla. Youtube kanavalla paljon hyviä vinkkejä kasvattamisesta.
 2. Grow 420 Guide
  Nimikin jo kertoo paljon mistä on kyse – kasvatuksesta parhaseen mahdolliseen lopputulokseen. Kasvattaminen ei ole helppoa hommaa, jos halutaan päästä hyvään lopputulokseen.
 3. School of Hard Nugs
  Opetusta ja neuvontaa jälleen. Jokaisen aloittelevan – ja miksi ei kokeneenkin – kasvattajan kannattaa käydä läpi näitä videoita. Sillä aina kannattaa kehittää itseään, jonkin tyhjänpäiväisen viihteen sijaan.
 4. Plus yksi: Green Flower Media
  Green Flower Media ei opeta kasvattamaan lainkaan, nämä videot avaavat enemmän ajatuksia ja laittavat ajattelemaan maailmaa. Täältä saa hyviä vinkkejä siitä, kuinka voi puhua kannabiksesta muille ja kuinka ajatuksia voi viedä eteenpäin. Inspiroivaa.

Seeds of Love – vaporisaattoreiden asiantuntija. Paras valikoima, parhaat hinnat.