Traffic Roots Pixel
Uutiset

Maailman ensimmäinen kannabiksen aiheuttama kuolemantapaus

Kirjoittanut Marjaana

Nyt se on sitten totta – maailman ensimmäinen kannabiksen aiheutttama kuolemantapaus on totta. Tai ehkä ei sittenkään, koska kannabis on tapauksessa vain välillisesti mukana.

Columbiassa, Etelä-Carolinassa (sama kaupunki, jossa tapahtui aikoinaan kuuluisat kouluampumiset) paikallisella poliisiasemalla pidätettynä ollut mies meni ensin tajuttomaksi ja hetken kuluttua hän kuoli. Kuolemansyyksi osoittautui hapenpuute, joka johtui tukehtumisesta muovipussiin. Muovipussi ei suinkaan ollut miehen pään ympärillä, vaan kurkussa, koska hän oli yrittänyt niellä viittä pussillista kannabista – neljä pussia hän onnistui nielemään, mutta viides sitten aiheutti tukehtumisen.

Miehen oli havaittu varastaneen auton paikallisessa ostoskeskuksessa ja poliisipartion onnistui myöhemmin pysäyttää auto, jolloin mies rikoskumppaneineen ryntäsi karkuun. Saatuaan miehen kiinni, partio vei hänet poliisiasemalle, jossa havaittiin miehellä olevan hengitysvaikeuksia. Paikalle hälytetyt ensihoitajat yrittivät avata hengitysteitä, mutta eivät siinä onnistuneet, koska henkitorvessa ollut muovipussi esti sen. Tukehtumisen aiheuttanut muovipussi ja neljä jo nieltyä muovipussia löytyivät ruumiinavauksen yhteydessä.

Kannabis on kriminalisoitu Etelä-Carolinassa ja miehen hallussa olleesta määrästä olisi todennäköisesti määrätty vankeusrangaistus.

Lähde: First Coast News

Seeds of Love – vaporisaattoreiden asiantuntija. Paras valikoima, parhaat hinnat.