Traffic Roots Pixel
Uutiset

Marjaana edellä – Snoop Dogg perässä

Kirjoittanut Marjaana

Snoop Dogg ilmoitti viikolla lanseeraavansa uuden, positiivisesti kannabikseen suhtautuvan elämäntapasivuston nimellä Merry Jane. Sivuston aiheina tulee olemaan kannabikseen liittyvän elämäntavan ja kulttuurin lisäksi myös kannabikseen liittyviä bisnesnäkymiä, politiikkaa ja uutisia. Snoop Doggin omien sanojen mukaan sivusto tulee olemaan “kannabis 2.o”. Yhdeksi syyksi sivuston julkistamiselle Snoop Dogg sanoo, että sen avulla hän toivoo rohkaisevansa ihmisiä astumaan enemmän ulos kaapista ja tunnustamaan heidän käyttävän kannabista.

Hieno juttu ja iloista on, että Marjaana on sivustona suorastaan edellä esitaistelija Snoop Doggin sivustolle – jopa nimessä on samaa ideaa. Myös Marjaana käsittelee kannabikseen liittyvää elämäntapaa, kulttuuria, uutisia, bisnestä ja politiikkaa.

Snoop Doggin sivusto avataan virallisesti lokakuussa, mutta sivustolle voi ilmoittautua ennakkoon ja joka päivä valitaan 420 ennakkoilmoittautujaa, jotka saavat oikeuden päästä katselemaan meininkiä. Arvatkaa, kuka on jo jonossa?

WWW: MerryJane.com

Seeds of Love – vaporisaattoreiden asiantuntija. Paras valikoima, parhaat hinnat.