Traffic Roots Pixel
Uutiset

Viikonlopun hauskin

Kirjoittanut Marjaana

Poliisi tekee mielellään ratsioita marihuanan kasvattajien luokse, mutta välttämättä kasvien tuntemus ei ole aina parasta mahdollista tasoa. Joskus on selvästi tärkeämpää tehdä näyttävä ratsia kuin varmistaa, mistä kasvatuksesta on kyse.

Näin taisi käydä äskettäin Arlingtonissa, Teksasissa, jossa poliisin iskuryhmä teki ratsian “Garden of Eden” nimiseen hippikommuuniin. Kyseinen kommuuni harjoitti laajamittaista viljelyä ja viljeli poliisin mielestä selvästi jotain kiellettyä, kuten kannabista. Parinkymmenen poliisin muodostama iskuryhmä takavarikoi viljelykset, jotka osoittautuivatkin korkealaatuisiksi luomutomaateiksi.

Nyt kommuunin jäsenet ovat nostaneet kanteen Arlingtonin kaupunkia vastaan, jossa poliisia syytetään jäsenten perustuslaillisten oikeuksien rikkomisesta ja asiattomasta ratsiasta, joka perustui virheelliseen tiedustelutyöhön sekä kyseenalaiseen etsintälupaan.

Poliisin onneksi yksikään ratsiaan osallistunut virkavallan edustaja ei tallentunut valvontakameroihin syömässä tomatteja.

Toivottavasti Närpiön poliisi erottaa tomaatin ja kannabiksen toisistaan.

Lähde: Leafly.com

Seeds of Love – vaporisaattoreiden asiantuntija. Paras valikoima, parhaat hinnat.