Traffic Roots Pixel
Life Style Välineet

Aromed 4.0 – retrohenkistä tyylikkyyttä

Kirjoittanut Marjaana

AroMed 4.0 on yksinkertaisesti tyylikäs. Saksalaisessa taidonnäytteessä yhdistyvät korkealuokkaiset materiaalit, sujuva käytettävyys ja tyylikäs design.

Laite toimitetaan siististi kuljetussalkkuun pakattuna. Kokonaisuuteen kuuluu laitteen runko, lasinen yrttipesä, lasinen suodatinosa, silikoninen letku lasisella suukappaleella, sekä virtajohto. Laite on yksinkertaisen suunnittelunsa ja vähäisten irroitettavien osiensa ansiosta helppo ja nopea koota käyttövalmiuteen. Laitteen käyttöliittymä on yhtä yksinkertainen: virtapainike ja kaksi lämmönsäätöpainiketta. Lämpötila näytetään painikkeiden välissä olevalla digitaalinäytöllä. Laitteessa on portaaton lämmönsäädin. Lämpötila on mahdollista valita väliltä 60–235°C.

Laitteen suunnittelussa on pyritty takaamaan mahdollisimman puhdas ja miellyttävä höyry, eikä laite siksi sisällä yhtäkään metallista tai muovista yrttien tai höyryn kanssa kosketuksiin joutuvaa osaa. Täten voidaan puhua myös aidosti konvektiokäyttöisestä vaporisaattorista, sillä toisin kuin metallipesät, lasinen yrttipesä ei pääse kuumenemaan käytön aikana niin, että se kärventäisi yrttejä. Pesän päälle asetettava halogeenilamppu lämmittää pesässä olevan ilman, ja käyttäjän imiessä höyryä letkulla kuuma ilma kulkee yrttimateriaalin läpi höyrystäen sen. Suodatinosassa vesi viilentää höyryn ja suodattaa sen pölyhiukkasista taaten puhtaat ja miellyttävät höyryt. Lääketieteellisen muotoilunsa ja materiaaliensa ansiosta AroMed 4.0 soveltuukin aromaterapian lisäksi loistavasti myös lääkekannabispotilaalle päivittäiseen lääkinnälliseen käyttöön.

Lisäosilla tai erityisominaisuuksilla AroMed 4.0 ei brassaile. Pakettissa tulevat ainoastaan välttämättömimmät tarpeet, eikä laitteeseen kuulu useista muista pöytävaporisaattoreista tuttua tuuletinjärjestelmää. Tämä on kuitenkin myös mallin vahvuus. Ei turhia kommervenkkejä tai nurkkiin pölyyntymään päätyviä lisäosia – kaikki mitä tarvitset AroMed 4.0:n käyttöön liitetään suoraan laitteeseen sitä koottaessa.

Aromed 4.0 Whiteliner – saksalaista retromuotoilua parhaimmillaan.

AroMed 4.0 on saatavissa kahdessa värissä. Standardiversion teräksinen runko ja mintunvihreät yksityiskohdat tuovat retrofuturistisen tunnelman; Whiteliner-version täysvalkoinen runko miellyttää laboratoriomaisella estetiikallaan. Kumpaankin malliin kuuluvat kirkkaasta lasista valmistetut, tyylikkäin yksityiskohdin koristellut lisäosat. AroMed 4.0 sopii muotoilultaan vaikka rohkean minimalistin kahvipöytään kauniiksi käyttöesineeksi ja mielenkiintoa herättämään. Tyylikkään ulkoasun kruunaa halogeenilamppu, joka leimahtaa kirkkaasti laitteen käynnistäessä, saaden ensikertalaiset huokailemaan ihastuksesta.

AroMed 4.0 on laatutietoisen minimalistin valinta.

Seeds of Love – vaporisaattoreiden asiantuntija. Paras valikoima, parhaat hinnat.

Jätä kommentti