Traffic Roots Pixel
Uutiset

Marjaanan vuoden 2015 viisi tärkeintä artikkelia

Kirjoittanut Marjaana

Marjaanan sivut avattiin viime vuoden elokuun lopussa ja vuoden vaihteeseen mennessä julkaistuja artikkeleita kertyi kaikkiaan hieman yli 100 kappaletta. Osa niistä keräsi lukijoita selvästi yli muiden ja viisi eniten luettua ovat:

Savon Sanomat ampui huumesodan ”Mainilan laukaukset”

marssi

Tuomas Karhunen otti kantaa Savon Sanomissa ilmestyneisiin artikkeleihin niin voimakkaasti, ettei lehden päätoimittaja kestänyt artikkeleihin kohdistunutta kritiikkiä ja päätti poistaa Karhusen blogin kokonaan. Karhusen kirjoitus on yksi tärkeimmistä vuoden 2015 teoista kannabiksen suhteen.

Smoke weed and make love

Tutkimuksen mukaan parisuhteet, joissa käytetään kannabista, sisältävät selvästi vähemmän fyysistä väkivaltaa kuin muut parisuhteet. Erityisesti suhteet, joissa molemmat osapuolet käyttivät kannabista, olivat muita väkivallatomampia.

Joka viides suomalainen on huumerikollinen

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tutkimuksessa kävi ilmi, että joka viides aikuisikäinen suomalainen on ainakin kerran eläessään rikkonut huumausainelakia ja käyttänyt kannabista jossain muodossa. Määrä kasvaa jatkuvasti, vaikka virallisen linjan mukaisesta vertovaroja tuhlataan edelleen jopa yksittäisten käyttäjien ja kotikasvattajien metsästämiseen. Tähän on saatava muutos.

Kannabiksella eroon masennuslääkkeestä

Kuvituskuva

Koskettava ja silmiäavaava lukijakirje siitä, miten kannabis voi auttaa ulos masennuslääkekierteestä. Virallisen lääketieteen edustajat saattavat tarjota sellaisia lääkityksiä, jotka aiheuttavat pitkäaikaista riippuvuutta ja joista eroon pääseminen voi olla pitkä prosessi. Kannabiksen avulla voidaan näistäkin selvitä helpommalla.

Alkoholi, kannabis ja psykoosi

the-joker-batman-marijuana-Psychosis-hbtv-hemp-beach-tv-1024x576

Kannabista syytetään usein kasvavasta psykoosiriskistä, vaikka kiistatonta näyttöä tästä ei ole. Osa uusista tutkimuksista kertoo, että psykoosit eivät johdu kannabiksesta. Alkoholin vaikutuksista on jo paljon näyttöä psykoosin syntymiseen, mutta tästä ei juurikaan puhuta.

Seeds of Love – vaporisaattoreiden asiantuntija. Paras valikoima, parhaat hinnat.

Jätä kommentti